Stranice :)

Friday, July 5, 2013

Jelena-99% zajedno!

Nijedan sat ne prodje da ne pricamo o Jeleni!

Jos jedan noviji instagram video dokazuje da su Justin i Selena bili zajedno,da su slavili zajedno 4. jul! E sada pogledajte dokaze!

Paznja svim Selenatorima i Belieberima! Posle par sumnjivih slika i misljenja da li su proveli praznik zajedno,novi video dokazuje da opet sevaju varnice!

Selena i Justin su bili zajedno?

Jas Prince,verenik Christine Millian, je postavio video na instagramu noci 4. jula- na kraju videa,Jus i Sel su vidjeni u pozadini,i da Justin je zagrlio Selenu!

I dalje ne verujete?

Pa,Jas Prince je tvitovao 5. jula, "Shout out to my crew @ChristinaMillian @LilTwist @justinbieber @AlfredoFlores @MAEJORALI." Kao sto vidite Selena nije spomenuta. Kako god,mi znamo da je bila sa Alfredom 4. jula.

Selena sa Justinom i prijateljima

Alfredo,Justinom najbolji drug,je postavio video 4. jula,sa Selenom,kao "iznenadnog gosta",tako da znamo da je bila sa njim tog dana,tj te veceri. Pa je onda drugi Justinom prijatelj Lil Twist postavio dve slike-jednu sa Justinom i jednu sa Selenom.

E ovako je to teklo:
Kasno 4.jula,Lil Twist je postavio dve slike Justina sa njegovom porodicom. Onda oko 2 ujutru,Lil Twist je postavio sliku sa Selenom! "Hazy... 2:11am",je pisalo u opisu slike.
Justin je takodje tvitovao "Great night",otprilike isto vreme.
Taj tvit je retvitovao Jas.

Ponasanje Selene i Justina dokazuje da su jos zaljubljeni

3. jula,Jusin je vidjen sa majicom na kojoj je bila prelepa brineta,a Miki Mausove ruke su dirale grudi zene. Pa,Selena je poznata po ulozi u Wizards of Wavery place,veci ljudi misli da je ova majica za Sel.

Slike Justina sa tom majicom pojavile su se par dana nakon sto je Selena nosila Justinovu majicu u Diznilend!  Eksper za ljubavne veze Dr. Gilda Carle je objasnila da ovo nije slucajno:

"Veoma je znacajno sto ona nosi njegovu majicu zato sto ona ima potpunu kontrolu o tome sta ona nosi. Ona ne umire od zelje da kaze 'I dalje se brinem za tebe' ili 'I dalje gajim osecanja prema tebi',ali (nosenje majice) je kao stavljanje prsta u vodu da testirate koliko je hladna ili topla;ona zeli da vidi kakvu reakciju dobija od njega. Ovim outem,ona ne gubi nadu kad najzad dodje i kaze da ga jos voli."



3 comments:

  1. Super ti je blog! Sve najbolje! Iako nisam neki Selenator, bicu posetilac tvog bloga!

    ReplyDelete